2019

Απάντηση
john_gero
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 08 Απρ 2018, 21:25
Επικοινωνία:

2019

Δημοσίευση από john_gero » 18 Μαρ 2019, 12:02

Συλλαλητήριο 16 Μαρτίου 2019

10.000 πολίτες πήγαν σε μια κηδεία που δεν θέλουν να γίνει ποτέ. Δεν θέλουμε θάνατο από διοξίνες. Εδώ και τώρα να σταματήσει η καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

Εικόνα

Εικόνα

https://www.efsyn.gr/ellada/periballon/ ... mDCZfiFER4

https://magnesianews.gr/slider/megaliod ... ikOvt8rq40

http://www.myvolos.net/%CE%BC%CE%B5%CE% ... UjOAq5Gc10

https://www.facebook.com/ChryssosNickol ... =3&theater

https://www.youtube.com/watch?v=yy-42VRuWWg

https://www.youtube.com/watch?v=7ngixwsv7AI

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Το δυναμικό παρών των πολιτών του Βόλου στο σημερινό συλλαλητήριο έδειξε ότι δεν θέλουμε να πέφτουμε κάτω σαν τα "κοτόπουλα" από τις διοξίνες και τα βαρέα μέταλλα από την καύση σκουπιδιών. Δεν δίνουμε στην ΑΓΕΤ το πράσινο φως και δεν δείχνουμε καμιά ανοχή στο να καίει ετησίως 200.000 τόνους σκουπιδιών, 60.000 τόνους λυματολάσπης και 30.000 τόνους υπολείμματα βιομηχανιών.
https://e-thessalia.gr/quot-lipothymisa ... ekANQxM6b8

https://www.facebook.com/epitropiAgonaV ... 533241586/

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -ojBeT_Bmk

http://www.myvolos.net/%CE%B5%CE%BA%CF% ... ZBfD92svnI

Μεγαλύτερη η συμμετοχή των πολιτών σε αυτό το Συλλαλητήριο σε σχέση με το ιστορικό περσινό συλλαλητήριο. Ιδιαίτερο γνωρίσματά του ήταν η συμμετοχή πιο συνειδητοποιημένων πολιτών, η καινοτομία της πορείας ως προς τη μεγάλη απόσταση των περίπου 5 χλμ, η διαδρομή που ακολουθήθηκε για πρώτη φορά στα ιστορικά των διαδηλώσεων στην πόλη του Βόλου, η κατάληξή της στο ίδιο το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ-Lafarge, η συμμετοχή κινημάτων από όλη την Ελλάδα. Τέλος, η μη συμμετοχή πολιτικών προσώπων - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων - της τοπικής, περιφερειακής και κυβερνητικής σκηνής που δεν τόλμησαν να έρθουν μετά την ανακοίνωση της επιτροπής ότι αν δεν έχουν ξεκάθαρη θέση κατά της καύσης σκουπιδιών, δεν είναι επιθυμητοί στο συλλαλητήριο.
https://e-thessalia.gr/enaeria-plana-ap ... w_ndnmg4j8

https://www.facebook.com/kotsmangeorge. ... 860244535/

https://e-thessalia.gr/kke-megaleiodes- ... vnejn7yX0M

https://www.facebook.com/VolosVibes/vid ... 912848100/

https://volos.ert.gr/blog/2019/03/16/sy ... yKZUb45TgA

https://www.thenewspaper.gr/2019/03/17/ ... _peR8jszQI

Μία ενδιαφέρουσα σειρά προτάσεων που πρέπει να συζητηθούν. Η Επιτροπή Πολιτών ευχαριστεί τον πολιτικό χώρο του Ξεκινήματος για τη συμπαράσταση όλον αυτόν τον καιρό του προβλήματος και για τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο.
http://net.xekinima.org/agonas-kata-tis ... jJzeG_PToU

Η Επιτροπή Πολιτών ευχαριστεί των ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή και τη Λαϊκή Ενότητα για την στήριξή τους όλον αυτόν τον καιρό στον αγώνα κατά της καύσης σκουπιδιών και για την παρουσία τους στο συλλαλητήριο.
https://e-thessalia.gr/h-laiki-enotita- ... 98tUS7R5fc

Η Επιτροπή Πολιτών ευχαριστεί το ΚΚΕ για την στήριξη στο αγώνα κατά της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ στον Βόλο και κυρίως γιατί αυτό πρώτο ενημέρωσε τους πολίτες το 2017 για το κακό που έρχεται.
https://www.thenewspaper.gr/2019/03/17/ ... z3g_dUrn3w

Η Επιτροπή Πολιτών ευχαριστεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Πλεύση Ελευθερίας για την παρουσία τους στο συλλαλητήριο και για την στήριξη στον αγώνα των πολιτών του Βόλου όλον αυτόν τον καιρό. Η κ. Κωνσταντοπούλου μετά το συλλαλητήριο είχε συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής που της εξέφρασαν όλα τα επιχειρήματα κατά της καύσης και τους κινδύνους για την υγεία. Η κ. Κωνσταντοπούλου τάχθηκε σαφώς κατά της καύσης, ενώ ενημέρωσε την Επιτροπή για νομικές κινήσεις στις οποίες μπορούν να προβούν τα μέλη της άμεσα.
https://www.plefsieleftherias.gr/%CE%B7 ... idNtADC9KA

Η Επιτροπή Πολιτών ευχαριστεί την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την Αριστερή Παρέμβαση για τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο, καθώς και για τη στήριξη στον αγώνα των πολιτών.
https://antarsyamagnisias.blogspot.com/ ... eip4jffLYY

Η Επιτροπή Πολιτών ευχαριστεί τον Δημήτρη Καζάκη, πρόεδρο του ΕΠΑΜ για τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο και τη στήριξη στον αγώνα μας.
https://magnesianews.gr/slider/megaliod ... 9cIoJ7NJKU

Ευχαριστούμε όλα τα κινήματα από όλη την Ελλάδα, που συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο στις 16 Μαρτίου στο Βόλο ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την Lafarge-AΓΕΤ.

Απάντηση