Για να ξέρει αυτή η πόλη με τι έχει να κάνει

Απάντηση
john_gero
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 08 Απρ 2018, 21:25
Επικοινωνία:

Για να ξέρει αυτή η πόλη με τι έχει να κάνει

Δημοσίευση από john_gero » 15 Μαρ 2019, 11:26

Εικόνα

Από το voltairenet:

Για αυτούς, το να καταστρέψουν μια πόλη 150.000 κατοίκων σαν τον Βόλο είναι μόνο η θυσία ενός πιονιού στη σκακιέρα της κερδοφορίας. Μια πολυεθνική μαφία που θυσιάζει ολόκληρους λαούς και κοινωνίες στο βωμό της μπίζνας, δεν θα δίσταζε ποτέ στο ελάχιστο να μετατρέψει τη Μαγνησία, αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη, σε μία κόλαση καρκίνου.

Όταν η Lafarge-Holcim ολοκλήρωσε τη συμφωνημένη μπίζνα με το Στρατιωτικό Μηχανικό του ΝΑΤΟ, παράγοντας τσιμέντο για την ισλαμική τρομοκρατία -διότι ως γνωστόν οι έξυπνοι μπίζνεσμεν πουλάνε και στον ποντικό και στη γάτα-, έκλεισε το εργοστάσιο στη Jalabiyeh και το πασάρισε στη Συμμαχία, κατά τα συμφωνηθέντα. Το εργοστάσιο έγινε η επιχειρησιακή έδρα των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, Γαλλίας, Νορβηγίας και Ηνωμένου Βασίλειου, οι οποίοι κατέλαβαν παράνομα το βόρειο τμήμα της Συρίας.

Και επειδή η οργανωμένη προπαγάνδα είναι κομμάτι κάθε βρώμικης μπίζνας, η γαλλική Le Monde έκανε δήθεν "αποκαλύψεις" ότι η Lafarge-Holcim στη Συρία αναγκάστηκε να διαπραγματευτεί με τους τζιχαντιστές εξαγοράζοντας την ασφάλεια του προσωπικού της. Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο βρώμικη, όσο βρώμικη μπορεί να είναι η μπίζνα των πολυεθνικών μαφιόζων που δεν διστάζουν να καταστρέψουν τόπους, ανθρώπινες ζωές, κοινωνίες, χώρες ολόκληρες: η Lafarge-Holcim είχε κεντρικό ρόλο στον ύπουλο, βρώμικο, μυστικό πόλεμο της καταστροφής της Συρίας.

Για όσους έχουν γερό στομάχι: https://www.voltairenet.org/mot121175.html?lang=en

Απάντηση